Vacaturebank

vacaturetekst

Wilt u een advertentie opgeven, mail deze naar info@kerkelijkwerkers.nl (geef ook aan wanneer deze weer verwijderd moet worden). Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment is onderstaande vacature bij ons bekend:

 

 

De Gereformeerde Kerk te Bunschoten – Spakenburg zoekt een KERKELIJK WERKER voor ong. 20 uur in de week voor een periode van een half jaar. Klik hier voor de advertentie.

***

De Protestantse Wijkgemeente Emmaüs te Bodegraven is een betrokken en actieve gemeente in het hart van het Groene Hart. Vanwege waarneming ziekteverlof zoeken we voor 24 uur per week: een KERKELIJK WERKER die vooral aandacht besteedt aan jongeren en jonge gezinnen. Voor de advertentie klik hier.


***

De protestantse gemeente Claercamp te Rinsumageast / Sibrandahûs (www.claercamp.com) is voor 16 uur per week op zoek naar een ondernemende en enthousiaste KERKELIJK - /OPBOUWWERKER (m/v). Klik hier voor de advertentie.


***

Forensisch centrum Teylingereind
zoekt een Geestelijk Verzorger/Dominee (10 uur per week). Klik hier voor de advertentie.


***

De Protestantse Gemeente Alexanderkerk te Rotterdam zoekt m.i.v. 1 januari 2019 een KERKELIJK WERKER m/v voor het ouderenpastoraat (0,5 FTE). Voor de advertentie, klik hier.***

Het bestuur van Inloophuis diaconaal centrum De Bron in Zaandam is op zoek naar een DIACONAAL WERKER m/v 0,5 fte. Klik hier voor de advertentie


***

De protestantse dorpsgemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil zoekt een enthousiaste KERKELIJK WERKER m/v (0,4 fte). Voor de advertentie, klik hier.


***

De Protestantse gemeente te Oost-Souburg zoekt met ingang van 1 oktober 2018 of indien mogelijk eerder een KERKELIJK WERKER Pastoraat voor 20 uur per week. Klik hier voor de advertentie. N.B. de sluitingsdatum is verschoven naar 30 juli.


***

De Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een KERKELIJK WERKER voor de Protestantse Gemeente te Nijmegen die bijstand gaat verlenen in het pastoraat van onze gemeente, voor een dienstverband van 0,5 fte voor de periode van twee jaar. Klik hier voor de advertentie.

***

Het tweelingdorp Jutrijp-Hommerts ligt in de mooie gemeente Súdwest-Fryslân, als een typisch “lintdorp”. Het ligt ± 4 km. ten zuiden van Sneek en IJlst en vlakbij de watersportdorpen Heeg en Woudsend. Genieten op het water ligt binnen handbereik. De gemeente zoekt een KERKELIJK WERKER voor 0,6 fte (24 uur) voor een periode van 4 jaar.
Voor de advertentie, klik hier


***

Stek is de uitvoeringsorganisatie van de Protestantse Kerk in Den Haag. Medewerkers van Stek zetten zich samen met zo’n 1000 vrijwilligers in voor de vrede van de stad. Stek wil mensen stimuleren zich met elkaar te verbinden en elkaar te beschermen, elkaar te versterken en te bezielen. Voor het programma van StekJong en meer specifiek met het oog op de doelgroep van kinderen tot 12 jaar, gezinnen, kerken en basisscholen, zijn we op zoek naar een JEUGDWERKADVISEUR / PIONIER voor 24 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.


***

De Protestantse gemeente Hengelo wil meer “kerk in de stad” zijn en zoekt een vriendelijke, enthousiaste en gedreven DIACONAAL WERKER 0,5fte M/V. Voor de advertentie, klik hier.


***

De protestantse gemeente Heerjansdam/Kijfhoek te Heerjansdam zoekt met ingang van 1 juli 2018 of waar mogelijk eerder een KERKELIJK WERKER Pastoraat voor 24 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.

 

***Kerkelijk werker biedt zich aan:

Kerkelijk werker ( 67 jaar ) zoekt pastoraal werk. Reden hiervoor is dat mijn contract door de huisdige gemeente niet verlengd kon worden door de sterke terugloop binnen de gemeente.
Ik sta ingeschreven in het  register voor kerkelijk werkers en heb een ruime ervaring.
De afgelopen 10 jaar heb ik als ouderenpastor gewerkt: individueel pastoraat, bijbelgesprekskringen, rouwdiensten en het regelmatig voorgaan in de zondagse erediensten.
Ik ben bereid te verhuizen.
Voor verdere info of reactie kunt u bellen: 06 12531402

Actueel

Evaluatie Permanente Educatie

De generale synode van de Protestantse Kerk besprak op 17 november jl. het evaluatie-rapport van de eerste cyclus van de Permanente Educatie. Lees verder »

Nieuws

Kerk 2025

Op 18 november jl. stond de generale synode van de Protestantse Kerk uitvoerig stil bij de kerkordelijke invoering van de nieuwe kerkstructuur in het kader van ‘Kerk 2025’ en bij de functie van de toekomstige classis-predikant. Lees verder »