Vacaturebank

vacaturetekst

Wilt u een advertentie opgeven, mail deze naar info@kerkelijkwerkers.nl (geef ook aan wanneer deze weer verwijderd moet worden). Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

De Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH) zoekt, wegens pensionering van één van onze seniorenpastores, een SENIORENPASTOR met ingang van 1 januari 2019. Klik hier voor de advertentie.


***

Vacature KERKELIJK WERKER (m/v) voor de Protestantse wijkgemeente Immanuël te Delft. Klik hier voor de advertentie.

***

Stek is de organisatie voor diaconaal en missionair werk van de Protestantse Kerk in de regio Den Haag.  Stek is vooral actief in diaconaal opbouwwerk, ondersteuning van wijkdiaconieën, armoedebestrijding en individuele hulpverlening, ondersteuning en opvang van vluchteling alsook in verschillende vormen van ouderenwerk en van kinder- en jongerenwerk. Voor het project Den Haag Wereldhuis zijn we, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een enthousiaste en praktische PROJECTMEDEWERKER (V/M) voor 20-22 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.


***

De Gereformeerde Kerk Bunschoten-Spakenburg heeft twee vacatures, één voor de wijk Blokhuiswetering en één voor de wijk Bikkersvaart. Voor de advertentie van Blokhuiswetering, klik hier en voor die van Bikkersvaart, klik hier.

***

De Protestantse wijkgemeente Slinge (Protestantse gemeente Rotterdam-Zuid) zoekt een KERKELIJK WERKER (M/V) – 0,5 fte. Voor de advertentie, klik hier.


***

De Protestantse Wijkgemeente Emmaüs te Bodegraven zoekt voor 24 uur per week een KERKELIJK WERKER die vooral aandacht besteedt aan jongeren en jonge gezinnen. Klik hier voor de advertentie.


***

De protestantse gemeente te Veldhoven zoekt een KERKELIJK WERKER (m/v) 0,7 fte* naast onze huidige predikant (1 fte). Klik hier voor de advertentie.


***

Actueel

Evaluatie Permanente Educatie

De generale synode van de Protestantse Kerk besprak op 17 november jl. het evaluatie-rapport van de eerste cyclus van de Permanente Educatie. Lees verder »

Nieuws

Kerk 2025

Op 18 november jl. stond de generale synode van de Protestantse Kerk uitvoerig stil bij de kerkordelijke invoering van de nieuwe kerkstructuur in het kader van ‘Kerk 2025’ en bij de functie van de toekomstige classis-predikant. Lees verder »