Vacaturebank

vacaturetekst

Vacatures kunnen worden aangemeld via info@kerkelijkwerkers.nl

Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

Hervormde wijkgemeente De Ark (PKN) te Ede zoekt een KERKELIJK WERKER (14-17 uur per week). Voor de advertentie, klik hier

***

De Brug Nieuweroord-Noordscheschut is per 1 september as. op zoek naar een KERKELIJK WERKER jeugd en jonge gezinnen (10-16 uur p.w.). Klik hier voor de advertentie.


***

De Protestantse Gemeente te Poortugaal zoekt per 1 augustus 2019 een KERKELIJK WERKER (m/v) voor het ouderenpastoraat voor 16 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.


***

Het Diaconaal- Missionair Centrum De Windwijzer in Vlaardingen zoekt per 1 juli 2019, of zo spoedig mogelijk hierna, voor haar jongerenproject ‘Windkracht 95’ een JONGERENWERKER voor ongeveer 16 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.


***

De Havenkerk in Sassenheim is op zoek naar een Voorganger/KERKELIJK WERKER (0,5 fte). Klik hier voor de advertentie.


***


De Gereformeerde Kerk Bunschoten-Spakenburg, Leeft vanuit de liefde van Christus, open en naar buiten gericht en is gemeente voor en met elkaar.Vanuit deze missie willen we samen gemeente-zijn. Een hele uitdaging om dit waar te maken. Maar die uitdaging gaan we graag aan! Vanwege het vertrek van een van onze Kerkelijk Werkers, zoeken wij een KERKELIJK WERKER die naast de reguliere werkzaamheden ook betrokken wordt bij het wijkwerk onder jongere gezinnen en het Jeugd en Jongeren Pastoraat. Klik hier voor de link naar de vacature.  https://gkbs.nl/vacature-kerkelijk-werker-32-uur

***

De Protestantse Gemeente te Winterswijk zoekt een kerkelijk jongerenwerker (m/v) 0,5 fte, voor de doelgroep van 0 - 30 jaar, klik hier voor de advertentie.

***

We zijn kerk in Getsewoud. We zijn eigentijds, maar ook tegendraads. We zijn gastvrij, maar ook prikkelend. We zijn gelovig, maar ook nieuwsgierig. En, iedereen is welkom! In het najaar van 2019 vertrekt Taco en daarom hebben we opvallende keuzes gemaakt. We gaan op zoek naar: Een kerkelijk werker / predikant (0.8 fte), Een kerkelijk werker / focus op jeugd (0.3 fte). Klik hier voor een link naar de website.

 ***

 

 

Actueel

De vacaturebank blijft actueel.

De vacaturebank blijft actueel. Lees verder »

Nieuws

Let op, nieuwe vacatures

Werkzoekend kerkelijk werker? Bezoek dan regelmatig onze vacaturebank. Lees verder »