Vacaturebank

vacaturetekst

Wilt u een advertentie opgeven, mail deze naar info@kerkelijkwerkers.nl (geef ook aan wanneer deze weer verwijderd moet worden). Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

De Protestantse Gemeente te Winterswijk zoekt een kerkelijk jongerenwerker (m/v) 0,5 fte, voor de doelgroep van 0 - 30 jaar, klik hier voor de advertentie.

***

We zijn kerk in Getsewoud. We zijn eigentijds, maar ook tegendraads. We zijn gastvrij, maar ook prikkelend. We zijn gelovig, maar ook nieuwsgierig. En, iedereen is welkom! In het najaar van 2019 vertrekt Taco en daarom hebben we opvallende keuzes gemaakt. We gaan op zoek naar: Een kerkelijk werker / predikant (0.8 fte), Een kerkelijk werker / focus op jeugd (0.3 fte). Klik hier voor een link naar de website.

 ***

De Hervormde Wijkgemeente De Fontein in Nijkerk zoekt een KERKELIJK WERKER met focus op huwelijk en gezin (0,4 fte).  Een uitgebreide profielschets is te vinden op onze website www.defontein-nijkerk.nl/vacature


***

De Diaconie Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam zoekt een DIACONAAL WERKER  m/v  20 uur per week. Klik hier voor de advertentie.

***

Protestantse Gemeente Dalfsen zoekt op korte termijn een enthousiaste en ondernemende KERKELIJK WERKER (20 uur). Voor de advertentie klik hier.

***

De Protestantse Gemeente Vlaardingen zoekt per 1 april 2019, of zo spoedig mogelijk hierna, een MISSIONAIR OPBOUWWERKER (1,0 FTE ) voor de projectperiode van 2 jaar. Klik hier voor de link naar de website.

***

Stek is de organisatie voor diaconaal en missionair werk van de Protestantse Kerk in de regio Den Haag. Voor de locatie Kinderwinkel zoekt Stek op korte termijn een energieke en veelzijdige KINDERWERKER (voor kinderen t/m 10 jaar) 28 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.

***

De Protestantse Gemeente Oud Avereest - Balkbrug zoekt ter ondersteuning van de predikant naar een betrokken KERKELIJK WERKER voor ondersteuning in het pastoraat (M/V voor 10 uur per week). Voor de advertentie, klik hier.


***

De Protestantse Gemeente Hengelo zoekt een enthousiaste, ondernemende en creatieve KERKELIJK JEUGDWERKER. Klik hier voor de advertentie.

**
De Protestantse Kerk in Zeist zoekt op korte termijn een KERKELIJK WERKER jeugd (0,6-0,8 fte). Voor de advertentie klik hier.

 

Actueel

De vacaturebank blijft actueel.

De vacaturebank blijft actueel. Lees verder »

Nieuws

Let op, nieuwe vacatures

Werkzoekend kerkelijk werker? Bezoek dan regelmatig onze vacaturebank. Lees verder »